V E N T I L A T I E F L E V O L A N D

Even wachten a.u.b.

Over ons - Ventilatie Flevoland

Over Ons

Over Ons – Ventilatie Flevoland

In 2010 zag Ventilatie Flevoland het levenslicht, gedreven door een passie voor gezonde binnenlucht en het optimaliseren van ventilatiesystemen. Sinds onze oprichting hebben we ons toegewijd aan het bieden van hoogwaardig onderhoud en verbeteringen aan ventilatiesystemen, en zijn we uitgegroeid tot een gewaardeerd bedrijf in de sector.

Onze Kerngebieden: Hoewel onze expertise zich uitstrekt over diverse regio’s, ligt onze focus voornamelijk op de provincies Flevoland, Utrecht en Noord-Holland. Hier richten we ons op het onderhouden en verbeteren van ventilatiesystemen in woonhuizen voor particulieren, de woningbouw, VvE-verenigingen en bedrijven.

Uitgegroeid tot een Service en Onderhoudsbedrijf: Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een service- en onderhoudsbedrijf in de ventilatietechniek. Jaarlijks betreden we duizenden huizen en bedrijven, zowel met als zonder servicecontract. Ons klantenbestand is indrukwekkend gegroeid, met meer dan 24.000 klanten in totaal. Momenteel bedienen we duizenden actieve klanten per jaar, waaronder particulieren, zakelijke klanten en VvE-verenigingen.

Wat Ons Kenmerkt: Ventilatie Flevoland staat voor meer dan alleen technische expertise. Wij geloven in het creëren van gezonde leefomgevingen en streven naar een optimale luchtkwaliteit voor al onze klanten. Onze reputatie is gebouwd op transparantie, professionaliteit en het streven naar perfectie in alles wat we doen.

Of u nu een particulier, een woningbouwcorporatie, een VvE-vereniging of een bedrijf bent, bij Ventilatie Flevoland kunt u rekenen op een partner die zich inzet voor uw welzijn en comfort. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en ervaar de kwaliteit van Ventilatie Flevoland in de ventilatietechniek.